Avantajele colaborarii cu furnizorii

Avantajele colaborarii cu furnizorii

Pe masura ce se dezvolta, o companie isi largeste aria de activitate si are nevoie de mai multi oameni care sa o sustina. In principal, angajatii au sarcini precise si competente specializate pe un anumit domeniu. Insa exista si activitati care prin natura lor nu solicita un angajat permanent iar in aceste situatii solutia cea mai avantajoasa este colaborarea cu furnizori specializati in oferirea anumitor tipuri de servicii.

Spre exemplu, pentru realizarea printurilor sau pentru copierea documentelor puteti opta pentru serviciile unui centru de copiere. Acesta este specializat in oferirea acestor tipuri de servicii si beneficiati si de anumite avantaje. Cheltuielile sunt mai reduse decat daca ati achizitiona un aparat propriu, nu pierdeti timp pentru realizarea materialelor, calitatea este asigurata de furnizor, intrucat acesta este specializat in serviciile pe care le ofera, livrarea materialelor se poate face direct la sediul dvs, in mod gratuit. Astfel, atunci cand aveti nevoie de acest tip de servicii, dvs. trebuie doar sa contactati furnizorul, sa trimiteti comanda si instructiunile referitoare la aspectul materialelor, iar acesta vi le va aduce cand doriti. Este o varianta foarte accesibila care va scuteste de activitatile de rutina sau suport, permitandu-va sa va ocupati de cele de maxima importanta pentu dvs.

Expedierea actelor, coletelor, materialelor necesita o persoana care sa faca aceasta activitate. Pentru a nu trimite un angajat al companiei care are alte atributii pe care nu si le va indeplini in acest timp, puteti contacta o firma de curierat care sa vina la sediul dvs., sa ia coletul si sa-l expedieze in cel mai scurt timp la destinatia dorita.

Colaborarea stabila cu anumiti furnizori va conduce la o relatie de incredere reciproca iar dvs. veti putea fi sigur de calitatea serviciilor oferite. In cazul companiilor mici, activitatea de contabilizare a datelor necesita o perioada destul de redusa iar angajarea unei persoane din domeniu nu ar fi rentabila. O solutie optima este contractarea unei firme specializate care se va ocupa de toate aceste aspecte. Un alt exemplu in care furnizorii va pot asigura serviciile necesare sunt evenimentele pe care trebuie sa le organizati. Pentru acestea puteti contacta firme care se vor ocupa de organizarea intregului eveniment sau companii de catering care sa va furnizeze doar produsele pe care le doriti.

Alegerea de a colabora cu furnizori de servicii poate fi foarte avantajoasa. Va reduce cheltuielile, castigati timp pretios pe care nu va permiteti intotdeauna sa-l irositi, va asigurati de calitatea serviciilor prin contactarea unei firme specializata in domeniul care va intereseaza, iar in plus, este foarte comod!