Servicii

Tipar digital

Realizam diverse lucrari de tipar digital cu echipamente de productie Konica-Minolta si optiuni complexe de finisare: brosuri, carti de vizita, calendare, flyere, pliante, mapa de prezentare, etc. Tipar digital pe un format maxim de 48x33cm, folosind hartie sau carton – cu grosimi cuprinse intre 80 si 300 g/mp – poate fi dublu cretata mata, dublu cretata lucioasa, offset, cartonata sau autocolanta.

Printare alb-negru

Printare alb-negru pe echipamente de productie Konica-Minolta in format A5, A4 si A3. Garantam calitatea printului si executie rapita 180 pagini / minut. Documentele pe care le realizam atat de usor in format electronic devin si mai accesibile cand ajung pe un suport fizic. Toate documentele vor fi printate exact dupa specificatiile dumneavoastra.

Copiere alb-negru

Servicii de copiere documente alb-negru format A5, A4 si A3. Copiere automata de documente sau manuala. Copierea alb-negru asigura multiplicarea diverselor tipuri de documente, formulare specifice, proiecte, cursuri sau orice alte materiale alb/negru.

Printare color

Printare color pe echipamente de tipar digital Konica-Minolta in centrul Bucurestiului. Garantam calitatea printurilor color, executie rapida de 110 pagini / minut si optiuni complexe de finisare. Pentru imagini vii, expresive, care sa va reprezinte alegeti serviciul de printare color. Materialele printate color trebuie sa aiba un aspect ireprosabil pentru ca mesajul pe care doriti sa-l transmiteti sa aiba efectul scontat.

Copiere color

Servicii de copiere color documente format A5, A4 si A3. Copiere automata de documente sau manuala. Pastrati farmecul imaginilor colorate dar impartasiti-l si celorlalti! Copierea color este cea mai buna solutie!

Scanare documente

Servicii de scanare documente si arhivare digitala. Personalul calificat si echipamentele profesionale garanteaza servicii de calitate si viteza in executie. Apelati la serviciul de scanare pentru a pastra documentele eficient organizate si a face economie de spatiu si timp. Astfel documentele cu adevarat importante vor fi in siguranta si usor accesibile.

Legare cu spirala

Servicii de legare cu spirala metalica pas 3:1 si 2:1 (max 240 file) si spirala din plastic: gama variata de culori, dimensiuni, coperti tiparite, colorate sau transparente. O organizare eficienta a documentelor este foarte utila si va ajuta in prezentarea si arhivarea acestora. Indosarierea faciliteaza accesul la documente precum si distribuirea lor.

Brosare carti sau alte materiale tiparite cu echipament digital semiautomat de brosat cu termoclei.

Servicii de caserare pentru legatorie pe mucava (coperti rigide) sau caserare pe suport rigid format mare (foam board, kappa, placi PVC, forex, etc).

Servicii de laminare tip plic sau plastifiere mata sau lucioasa in rola pentru tiparituri.

Print CD/DVD

Solutii complete de personalizare CD/DVD: print CD cu echipamente robotice, inregistrare si copiere CD cu duplicatoare profesionale. Puneti-va amprenta pe toate materialele ce intra in contact cu colaboratorii. Fie ca trebuie sa distribuiti diverse documente, cursuri sau softuri, CD-urile trebuie sa fie personalizate adecvat marcii companiei.

Print fotografii digitale format standard 10x15, 13x18cm sau print foto de mari dimensiuni pe hartie luciosa sau satinata.