Despre iCopy

Ca sa nu te plictisim vorbind despre noi in genul “iCopy a luat nastere in anul 2007 oferind servicii complete de tipar digital si productie publicitara”, ne vom prezenta asa: avem experienta, avem aparatura super-performanta si chef de munca. Si chiar daca suntem tineri, ne place sa facem lucrurile de cea mai buna calitate. In plus, avem si multa imaginatie, asa ca nu se poate sa nu gasim solutii, chiar aunci cand altii spun ca solutiile nu exista. Printare, copiere alb-negru si color, scanare si arhivare digitala, print indoor de mari dimensiuni, finisare documente, indosariere si legatorie, plastifiere, perforare, capsare, brosare, caserare, pe toate le facem ca pentru noi, asa ca nu te astepta decat la ce e mai bun! Gata cu lauda, ca avem de lucru!

MISIUNE SI VALORI

Suna cam plat “misiune si valori”, asa ca o sa-i gasim o traducere mai uzuala. Si daca am spune “Ce avem de gand?” Pare mai uzual? Clar, da, asa ca sa nu mai pierdem timpul! Pe termen lung, sa zicem in 10 ani de zile, ne-am dori sa devenim celebri in toata lumea, iar pentru asta chiar avem de gand sa muncim! Si cum nu prea credem ca platind o vedeta cum e… Ronaldo sa zicem, ar fi cineva atent la iCopy, preferam sa ne facem reclama prin proprii nostri clienti, facandu-i sa plece de la noi cu produse de calitate, bucurosi de reduceri si cu o lista tot mai lunga de servicii. Apoi, ca in orice poveste de success, ei le vor povesti despre noi prietenilor lor si prietenilor prietenilor lor. Si uite asa, usor, usor, va auzi de noi si Ronaldo.

AVANTAJE

Acest capitol se refera la avantajele pe care le vei avea tu, clientul nostru, apeland la experienta noastra vasta, acumulata de-a lungul anilor. Esti pregatit? pentru ca nu sunt deloc putine! Cel mai important e ca gasim solutie pentru orice necesitate a clientului. Iar reteta e simpla: un brain storming relaxat si gata ideea geniala! Apoi, e important ca nu refuzam comenzile micute, ci le oferim clientilor sansa sa printeze cat au nevoie, doar avem print digital, nu?! Despre calitatea ridicata a servicilor si despre finisajele profesionale pe care le oferim, v-am mai spus? Dar despre faptul ca realizam intreg procesul de productie "in-house", adica in sediul nostrum usor accesibil si cu mijloace proprii, in baza unor contracte cu conditii de plata avantajoase?

ECHIPA

Asta e cea mai frumoasa parte la iCopy. Oameni tineri, care ridica privirea din calculator cand intra un client si il intampina cu un zambet. Pentru ca nu ne plac acei functionari care te tin in fata ghiseului cu geamul inchis, pe motiv sunt sufocati de munca. Noi suntem motivati de munca, pentru ca ne place ce facem si pentru ca ne-am pregatit indelung pentru asta. Ca doar avem echipa de productie perfectionata prin cursuri de grafica publicitara si instruire certificata pentru utilizarea echipamentelor de tipar si finisare!

ECHIPAMENTE

Stim ca oricat am fi noi de buni profesionisti, fara echipamente profesionale care sa asigure atat operativitate in executie cat si super-calitate a printurilor, nu am avea cum sa ne descurcam. Asa ca am preferat sa reinvestim profitul in aparatura de ultima generatie, decat sa-l cheltuim pe vacante in jurul lumii. Iar investitia nu conteneste sa ne bucure prin calitatea printurilor si a serviciilor pe care le putem oferi datorita noilor echipamente. Dar si noi avem grija de ele: le calibram periodic si le respectam strict programul de spa… pardon, de mentenanta.

MEDIU

Lucram cu hartie, asa ca stim cat de important este sa protejam mediul. Prin urmare, adunam frumos toate hartiile care raman in urma productiei si avem grija sa le reciclam. La fel procedam si in cazul consumabilelor echipamentelor de productie, pe care nu le aruncam la cos dupa ce se golesc. In rest, in timpul liber, nu ratam nici o ocazie de a planta un pom, pentru ca ne dorim un aer mai curat macar pentru cei mici.