Plicuri personalizate

 • Plicuri personalizate pe tipar digital Konica Minolta:
  • comanda minima: 50 buc
 • Dimensiune: plicuri DL, C5, C4
 • Hartie: offset 80-100 g/mp
 • Modalitate inchidere plicuri: lipire siliconica
 • Design : print plicuri personalizate cu macheta clientului sau punem la dispozitie servicii de creatie grafica
 • Informatii macheta / fisiere acceptate.
  In pregatirea machetei va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
  • Fisierele pentru print plicuri personalizate pot fi trimise in urmatoarele formate: CDR (Corel), AI (Illustrator), EPS, TIFF, PDF, JPG, PSD (PhotoShop)
  • rezolutie: 300 dpi pentru rezultate optime
  • Spatiul de culoare: CMYK. (Fisirele ce contin culori RGB, PANTONE sau culori speciale vor fi convertite la CMYK, motiv pentru care pot aparea anumite diferente de nuante)
  • Textul: in cazul fisierelor verctoriale textul trebuie convertit la curbe sau incapsulate.
  • Bleed: 2-3 mm
 • Reduceri de pret in functie de cantitatea de coli cu antet comandata

Scrisul de mana pe plicuri se accepta doar daca firma ta se ocupa cu scrisori de dragoste, nicidecum daca documentele trimise prin curier sau prin posta sunt 100% de business. Sigur, poate nu te-ai gandit pana acum ca ai avea nevoie de un astfel de “tipizat” la birou. Iar daca inca mai ai indoieli legate de necesitatea unor plicuri personalizate, fa un exercitiu de imaginatie: gandeste-te ca astepti o oferta pentru cumpararea unor echipamente costisitoare, insotita de brosuri si de pliante, iar pe plicul cat un dosar se unduiesc datele expeditorului si ale destinatarului, scrise de mana, cu un pix a carui pasta se mai si intrerupe din loc in loc… Il vei intoarce intai pe o parte, apoi pe cealalta si probabil te vei gandi daca nu cumva plicul a fost lipit cum se facea odata. Apoi, cine stie, daca nu esti prea sensibil si expeditorul e norocos, poate-l deschizi. Daca esti atent la detalii, ori il arunci intr-un raft si uiti de el, ori direct la gunoi. Nedesfacut! Si, gandeste-te, daca vei face le fel, poti pati la fel!

Daca ai ajuns insa pe aceasta pagina, se presupune ca nu agreezi scrisul de mana pe corespondenta de afaceri, asa ca o sa-ti spunem cateva avantaje ale plicurilor personalizate, iar apoi te lasam sa-ti alegi din diferitele formate pe care ti le punem la dispozitie.

Ideea principala e ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii tai, asa ca trebuie sa indeme destinatarul sa citeasca continutul printr-o personalizare de calitate care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezinti. Cateva elemente ale identitatii firmei si print profesional de calitate vor scoate plicul tau din anonimat, din teancurile de corespondenta, indiferent daca ai trimis niste documente generale, facturi, contracte, o invitatie la un eveniment important sau doar o felicitare.

Tiparim plicuri personalizate cu logo, imagini si text la calitate exceptionala cu tiraje incepand de la 50 de bucati. Putem personaliza plicuri cu lipire siliconica sau autoadezive  si cele mai des intalnite dimensiuni sunt: DL, C4, C5 si C6. Mai mult, oferim si servicii de mailing, insert materiale, etichetare sau print date variabile.

Iata cum arata cele mai uzuale plicuri personalizate:

Plicuri DL personalizate

Acestea sun cele solicitate plicuri personalizate si au dimensiunea de 110x220 mm. Plicurile DL sunt folosite la trimiterea documetelor A4 pliate de 2 ori cum ar fi facturile. 

Plicuri C5 personalizate

Plicurile C5 au dimensiunea de 162x229mm adica apropiata de formatul A5 ceea ce inseamna ca documentele A4 introduse in aceste plicuri trebuie indoite la jumatate.

Plicuri C4 personalizate

Aceste plicuri au dimensiunea de 229x324 mm  fiind putin mai mari decat formatul A4 motiv pentru care puteti introduce documente ce nu ar trebui indoite precum contracte, brosuri sau cataloage.

Consultantii nostri va stau cu placere la dispozitie pentru:

 • preluare comenzi
 • oferte de pret personalizate
 • detalii in legatura cu promotiile in desfasurare
 • detalii suplimentare in legatura cu produsele prezentate in cadrul website-ului
 1. Telefonic la 031 432 91 68
  Ne puteti contacta telefonic la  031 432 91 68 pentru a stabilii toate detaliile referitoare la comanda dvs.
 2. e-mail la office@icopy.ro
  Ne puteti contacta prin e-mail la office@icopy.ro. Un consultant iCopy va reveni catre dvs. pentru confirmarea detaliilor comenzii.
 3. Sediu: va asteptam la sediul nostru din Str. Agricultori nr. 150, sector 3, 030343, Bucuresti
 1. Plata in numerar sau cu cardul
  In cazul in care ridicati comanda de la sediul nostru puteti sa achitati in numerar sau cu cardul.
 2. Ramburs la livrare
  Plata se face direct agentului care face livrarea.
 3. Ordin de plata
  Plata cu ordin de plata se face pe baza facturii proforme.
 4. Ordin de plata la termen
  Plata la termen (5-30 zile) este valabila doar pentru clientii ce au semnat un contract de prestari servicii.
 1. Ridicare comanda de la sediul iCopy
  Printurile comandate pot fi ridicate de la sediul nostru din Str. Cezar Bolliac nr. 8, Bucuresti, sector 3.
 2. Livrare in Bucuresti
  Livrarea se face GRATUIT in Bucuresti pentru comenzi ce depasesc valoarea de 300 LEI. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 lei este perceputa o taxa de livrare de 20 LEI +TVA.
 3. Livrare in toata tara prin curier rapid
  Comenzile pot fi expediate in toata tara prin curier rapid, costul livrarii fiind achitat de client.