Cum comand? Preluare si livrare comanda, modalitati de plata.

Cum lansez o comanda?

Pentru a lansa o comanda aveti urmatoarele optiuni:

1. Ne puteti contacta telefonic la  031 432 91 68. Un consultant al firmei noastre va prelua comanda si va va oferi toate informatiile referitoare la servicile noastre.

2. Ne puteti contacta prin e-mail la office@icopy.ro. Unul dintre consultantii nostri va va contacta pentru a stabilii detaliile referitoare la modalitatea de prelucrare a documentelor.

3. Puteti veni personal la sediul nostru din Str. Cezar Bolliac nr. 8, sector 3, Bucuresti

 

Preluare comanda

1. Puteti trimite materialele prin email la adresa office@icopy.ro,  impreuna cu instructiunile de printare. Dupa primirea comenzii prin e-mail un consultant va lua legatura cu dvs pentru a stabilii ultimele detalii.

2. Ne putem deplasa direct la sediul dvs. pentru preluarea comenzii in cazul in care comanda este mai mare de 200 RON +TVA
NOTA: In cazul in care comanda este mai mica de 200 RON +TVA constul deplasarii este de 20 RON +TVA

3. Puteti veni personal la sediul nostru din Str. Cezar Bolliac nr. 8, sector 3, Bucuresti

 

Livrare

1. Livrare GRATUITA la sediul clientului pentru comenzi ce depasesc 200 RON +TVA
NOTA:In cazul in care comanda este mai mica de 200 RON +TVA se percepe taxa de livrare 20 RON +TVA

2. Puteti veni personal la sediul nostru din Str. Cezar Bolliac nr. 8, sector 3, Bucuresti

 

Modalitati de plata

1. Numerar la livrare

2. Ordin de plata

3. Ordin de plata la termen. Aceasta modalitate de plata nu este disponibila clientilor care sunt la prima colaborare cu iCOPY

 

Confidentialitate

Fiecare companie care isi doreste sa se dezvolte are nevoie de colaboratori onesti, care sa se implice la fel de mult in activitatea pe care o intreprind si sa respecte rezultatele muncii lor.

Dorim sa va asiguram ca documentele dvs. vor fi prelucrate in siguranta, iar in cazul in care informatiile continute au caracter confidential, puteti solicita semnarea unui contract de confidentialitate care sa va garanteze securitatea datelor din interiorul documentelor procesate.