Scanare - Arhivare documente

Scanare - Arhivare documente

"M-am saturat de atatea hartii, de toate dosarele astea pe care trebuie sa le pun intr-un loc sigur, intr-o anumita ordine si sa am grija ca nu cumva sa pierd vreo hartie/ factura/chitanta/declaratie sau vreun contract important! Mi-as dori sa pot sa stiu ca le arhivez odata iar apoi nu mai trebuiasca sa imi fac probleme pentru siguranta lor. Iar cand le caut sa nu fiu nevoita sa iau toate dosarele la rand pentru a verifica o declaratie !"

V-ati gasit vreodata intr-o situatie similara?
Si noi! Asa ca am descoperit o solutie pe cat de la indemana, pe atat de rar utilizata. Scanarea tuturor documentelor! Avantajele pe care le-am identificat in aceasta solutie ne-au convins ca este o varianta foarte buna pentru a ne usura munca.

In primul rand, am facut economie de spatiu in birou. Chiar daca am pastrat toate documentele dupa ce le-am scanat, am putut sa le depozitam intr-un loc special pe care nu il foloseam frecvent. Astfel, biroul a devenit mai putin aglomerat si am putut utiliza spatiul intr-un mod mult mai util.

Toate documentele scanate au fost salvate in fisiere distincte, bine organizate. Asa, de fiecare data cand avem nevoie de unul din ele, il cautam in calculator si il putem verifica sau folosi foarte usor. Prin scanare si arhivare digitala am gasit o solutie foarte utila si la indemana pentru un management al documentelor performant.

O alta situatie destul de neplacuta pe care am reusit sa o inlaturam a fost riscul pierderii documentelor. Atunci cand ai o activitate extinsa, cand sarciniile si proiectele tale te solicita foarte mult, riscul de a pierde fie si cateva foi creste. Pastrarea in format electronic a materialelor ofera o siguranta mai mare, stiind ca intotdeauna le vom avea la indemana.

Intrucat am considerat ca acest serviciu este util in activitatea oricarei companii, ne-am hotarat sa-l oferim si altora. In plus, intreg serviciul este oferit in conditii de maxima confidentialitate, pentru ca cei care apeleaza la noi sa aiba siguranta informatiilor procesate.